avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autorizare punct de lucru ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autorizare punct de lucru ii

daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 13:15, 14 Mai 2016
Buna ziua, pentru codul caen 3700 Colectarea si epurarea apelor uzate, aceasta diviziune include activitatea de expoatare a sistemelor de canalizare sau a unitatilor care colecteaza, epureaza sau evacueaza apele uzate Aceasta clasa include: -exploatarea sistemelor de canalizare sau a instalatiilor de epurare -colectarea si transportul apelor uzate menajere sau industriale provenite de la unul sau mai multi utilizatori, precum si a apei de ploaie, prin retele de canalizare, canale colectoare, cisterne si alte mijloace de transport (vehicule de vidanjare etc.) -golirea si curatarea haznalelor si foselor septice, a jgheaburilor si puturilor de canalizare; intretinerea toaletelor chimice -epurarea apelor uzate (incluzand apa uzata menajera si industriala, apa din bazinele de inot) prin procese fizice, chimice si biologice, ca : diluarea, separarea, filtrarea, sedimentarea etc. -intretinerea canalelor colectoare si de drenaj, inclusiv canalele de scurgere Aceasta clasa exclude: -decontaminarea apelor de la suprafata sau din subteran, la locul poluarii, vezi 3900 -curatarea si deblocarea conductelor colectoare din constructii, vezi 4322

In cazul in care optati pt un cod care necesita autorizatie de mediu, ar trebui sa aveti punct de lucru, in plus, logic, unde depozitati utilajele?

Sau aveti o adresa pt sediul profesional pt utilaje.

Depinde de situatia in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref cod caen Cati L. Cati L. Buna ziua, As dori sa stiu mai exact ce inseamna codul caen 3900 Activitati si servicii de decontaminare. Pentru o firma care va vinde sisteme de tratarea ... (vezi toată discuția)
Activitati ce se includ in codul caen 4312 ioanatia ioanatia As dori sa-mi spuna cineva daca pot achizitiona autobasculanta cu bena si incarcator frontal ? in cadrul codului CAEN 4312- Lucrari de pregatire a ... (vezi toată discuția)
Cod caen cocavisan cocavisan Buna ziua, ce cod CAEN ar trebui sa activez in cazul in care societatea doreste sa se ocupe de Antreprenoriat in constructii, mai exact in realizarea de ... (vezi toată discuția)