avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce contract?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce contract?

(achizitie publica) -pentru reparatii si zugraveli ce contract inchei sau in ce tip de contrct intra de lucrari sau de servicii??
Cel mai recent răspuns: ContSters45263 , utilizator 11:22, 7 Septembrie 2007
Contract de prestari servicii care are ca obiect lucrari de reparatii si zugraveli. E o problema cu reparatiile.Se pot inscrie in categoria lucrarilor ce necesita autorizatie.
Eu consider ca este vorba de un contract de lucrari cod CPV 45453000-7 Lucrări de reparaţii generale şi de renovare, si nu de un contract de prestari servicii. Vezi I ANEXA I-VOCABULARUL COMUN PRIVIND ACHIZIŢIILE PUBLICE (CPV) din Regulamentul (CE) NR. 2151/2003 al Comisiei din 16 decembrie 2003 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2195/2002 al Parlamentului European şi al Consiliului privind Vocabularul comun privind achiziţiile publice (CPV).Reparatiile si zugravelile nu se regasesc in nici unul din codurile CPV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri cpv grigoremusat10 grigoremusat10 Va rog sa-mi spuneti in ce act normativ se poate gasi lista cu Nomenclatorul CPV? Exista vreun act normativ care sa stabileasca aceste coduri CPV? vA ... (vezi toată discuția)
Numire contract pentru zugraveli si reparatii bryan bryan pentru zugraveli si reparatii prin achizitie publica ce contract inchei ;de servicii sau de lucrarii?? (vezi toată discuția)
Cod cpv + cod caen Mariasa Mariasa Va rog sa-mi spuneti unde as putea gasi o corespondenta dintre codurile CPV (mentionate in Fisa de date a achizitiei) si codurile CAEN ( din Certificatele ... (vezi toată discuția)