avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare copii

Buna ziua! Sunt proaspat divortat, mi s-a stabilit o pensie alimentara in raport cu salariul minim pe economie...vre-o 100 lei... In fapt duc copiilor peste 1000 lei lunar... Am reptul la vizita doua weekend-uri pe luna... Fost sotie nu ma lasa sa vad copii decat in programul stabilit de instanta! Cum potobtine un program mai des de vizitare copii? Divortul inc nu s-a pronuntat... S-a judecat pe 05.04.2007 si nici pana azi nu am primit hotararea judecatoreasca. Pot face recurs (candvoi primi hotararea) sa obtin mai mult timp impreuna cu copii mei? Am inteles ca am dreptul sa-i vizitez si in vacante (1/2 din fiecare vacanta)... Mentionez ca eu intretin in continuare aproape toate cheltuielile fostei mele case (intretinere, curent etc.) de ce numai eu "dupa lege" si nu si ea? Stie ca nu imi pot "lasa" copii " de izbeliste" ... Cum pot obtine un program de vizitare mai des? Va multumec anticipat pentru un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: bercioiu , utilizator 15:51, 28 Mai 2007
Divortul s-a terminat la primul termen... Atunci am cerut program de vizitare minori 2 weeend-uri pe luna. Banuiesc ca s-a aprobat acel program din moment ce avocata fostei sotii nu s-a opus... Atunci n-am stiut ca pot cere mai mult...si asa am senzatia ca trebuia sa cer in mod expres vizita la domiciliul meu ca sa pot pleca cu copii din casa...nu stiu, nu am avut aparator si am gresit...acum vreau cand voi obtine hotararea sa apelez la serviciile unui avocat sa "fac" recurs si sa obtin mai mult...ceva din vacante etc... Apropo.un pic off topic: "caut avocat" :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii Cosmin08 Cosmin08 Buna ziua, am si eu o intrebare! Sant divortat din septembrie 2017, iar copiii au ramas in grija fostei sotii care locuieste la mama ei, la 2 judete departare ... (vezi toată discuția)
Minori- program de vizita b-8 b-8 Acum trei ani am divortat, iar copii minori au fost incredintati spre crestere si educare fostei sotii. In august 2012, fosta sotie a plecat in strainatate cu ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensia alimentara pump pump cat la suta din salariul brut sau net,este pensia alimentara.se poate k tatal sa aiba drept de vizita,dar sa nu o poata lua cu el?mentionez k nu am fost ... (vezi toată discuția)