avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cu cine m-am judecat eu daca nu am fost inregistrat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cu cine m-am judecat eu daca nu am fost inregistrat la itm

buna ziua

azi 15 iunie mi-a raspuns itm la a 4 sesizare trimisa catre ei in care i-mi scriu urmatoarele:
SC ROMARMLOGISTIC SRL nu a inregistrat pentru d-voastra la ITM Bucuresti contract individual de munca si nici nu a depus state de plata(principala dovada a executarii contractului individual de munca).
Deasemenea ,nu a depus carnet de munca pe numele d-voastra.
Tot astazi am avut recursul inaintat de catre SC ROMARMLOGISTIC SRL la o sentinta judecatoreasca definitiva intr-un proces civil de fond-drepturi banesti,la care ei nu sau prezentat si afost si un recurs tardiv facut de ei
INTREBARE;
-de ce m-am judecat cu ei pana acum
-cum i-mi recuperez CM
-cum i-mi recuperez banii neluati de la firma
MENTIONEZ am obtinut ca urmare a sentintei judecatoresti definitive o investire cu formula executorie pentru a folosii serviciile unui executor judecatoresc din bucuresti
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:58, 15 Iunie 2010
Neinscrierea la ITM nu atrage nulitatea contactului. Asa ca fiti fara grija, cim al dvs. e perfect valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.20010,text recurs inregistrat la 29.01.2010 cu termen la 10 martie 2010 cristina/BZ cristina/BZ Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)
Respingere recurs ca tardiv?!?!!! rosu gheorghe rosu gheorghe O colega a avut un proces pe \"drepturi salariale\" cu angajatorul. I s-a respins actiunea ca nefondata cu o motivare jalnica si cu drept de recurs in 15 zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca de la societate stefan alexandru stefan alexandru -cum recuperez o carte de munca de la o societate care nu mia depus contractul de munca la itm ,nici cartea de munca nu a dat-o la scanat -am o sentinta ... (vezi toată discuția)