avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inregistrare la fisc masina noua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inregistrare la fisc masina noua

Buna ziua,

Urmeaza sa ridic de la dealerul auto o masina noua si vreau sa o vand a doua zi de la ridicare.
Avand in vedere ca pot sta 1 luna cu nr rosii si in acest timp nu ma duc la fisc si nici nu ma duc la politie pt inmatriculare, pot sa o vand doar cu acest contract de V/C ? (bineinteles ca in aceasta luna nu exista carte de inmatriculare)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: s_mari , utilizator 15:42, 18 Iunie 2010
odata la doi ani se face ITP urmare caruia se aplica viza pe Certificatul de inmatriculare nu pe Cartea de identitate :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto. Gcgeorgescu Gcgeorgescu Va salut. Vreau sa cumpar o masina de la o angajata a unei firme. Doar ea a circulst cu masina. Forma o vinde ei ca si persoana fizica cu factura si contract. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)