avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DIZOLVARE SRL lipsa unanimitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DIZOLVARE SRL lipsa unanimitate

Cum as putea dizolva un SRL cu 5 asociati prin Hotararea AGA, in conditiile in care unul dintre asociati care detine 5% din capitalul social a plecat din tara si nu este de gasit?
As vrea ca lichidatorul sa nu fie numit de instanta.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:04, 16 Iunie 2010
Cititi cu atentie actul constitutiv si vedeti in ce conditii de cvorum puteti dizolva firma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl sau cesiune? danpavel57 danpavel57 buna ziua, am un srl infiintat in 2003 in care am 90% din partile sociale, tatal meu 5% si o fosta colega 5% (pe colega nu o mai gasesc fiind plecata din tara ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social macnav macnav Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie, si as vrea cateva indrumari in acest sens. In speta: un SRL cu doi asociati, fiecare avand 50-50 parti sociale. Unul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate fara intrunirea cvorumului cerut de lege urgent!!! cover grup cover grup Buna ziua, Eu am urmatoarea problema: vreau sa dizolv un SRL conform art 235 din L 31/1990 (dizolvare si lichidare simultana, fara lichidator), insa ... (vezi toată discuția)