avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

Buna ziua,

Numele meu este Razvan T. si am in cursul lunii Mai 2010 "mi s-a transmis " decizia de desfiintare a postului de director de vanzari (sunt angajat pe aceasta pozitie din Iunie 2008). Problema este ca eu nu am fost de acord si nu am semnat nimic, dupa care mi-au spus ca au trimis prin Executor judecatoresc, insa eu nu am primit nimic. Asta nu ar fi cea mai importanta problema.
Motivarea este una penibila: criza financiara care a afectata cifra de afaceri a firmei si scaderea acesteia, insa firma are incasari, efectueaza platile la zi si nu are datorii - adevarul este ca a scazut cifra de afaceri. Decizia este in fapt razbunarea noului Director General (6 luni de activitate) care incearca sa scape de toti oamenii vechi pentru a angaja unii noi, care sa nu ii conteste deciziile.
El are conflicte deschise cu toti angajatii. (16 oameni)
As dori sa depun o contestatie la ITM pentru ca motivarea mi se pare prosteasca,iar eu, tot timpul (si in fisa postului scrie) m-am comportat ca un Reprezentant de Vanzari. Reprezentanti de vanzari au tot fost angajati de noul director in ultimele 6 luni.
Ce sfaturi imi dati?
Dresc sa ii dau in judecata si pentru faptul ca eu nu am primit niciodata nici o prima, bonus , desi am avut cele mai bune rezultate in vanzari, aceste beneficii fiind discretionar impartite (doar daca pupai conducerea).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 23 Iunie 2010
O veti primi ... de la data primirii aveti la dispozitie 30 de zile pentru a o contesta in instanta.
Problema este ca mi s-a transmis pe data de 26 Mai, dar nu s-a intamplat asta.
Razvan T. a scris:

Problema este ca mi s-a transmis pe data de 26 Mai, dar nu s-a intamplat asta.


Posibil ca acel executor judecatoresc sa fi uitat de ea sau are alte probleme ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere florinster florinster Buna ziua. Azi e ultima zi de munca intr-o multinationala. Am fost concediat si din pacate nu prea am inteles motivul. Este o firma de vanzari la nivel ... (vezi toată discuția)
Termenul de contestare in instanta a unei concedieri abuzive ... snipe1975 snipe1975 Termenul de contestare in instanta a unei concedieri abuzive curge de la data notificarii de preaviz sau de la data de intrare in vigoare a preavizului? (vezi toată discuția)
Desfintare post comun-concedire un singur angajat Daniel Shneker Daniel Shneker Buna ziua, Astazi, din nefericire, am primit decizia de desfintare a postului detinut(sef raion) in conformitate cu cerintele de forma ale unei asemenea ... (vezi toată discuția)