avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti daca este legal ca un patron sa trimita angajatii in concediu fara plata,pentru a face economii cu impozitul pe salarii,chiar daca firma este pe profit.Cum m-ar afecta acest lucru pe mine,ca angajat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:33, 17 Iunie 2010
elena nicolaescu a scris:

In legatura cu indeplinirea conditiilor de pensionare anticipata partial,nu mai stiu ce sa cred,informatiile pe care le am sunt diferite.Poate ma lamuriti dvs.:sunt nascuta pe 07.09.1953,am un stagiu de cotizare de 28ani si 4luni si am nascut si crescut 3 copii.Multumesc.

Nu puteti beneficia de pensie anticipata, intrucat nu ati realizat stagiul complet de cotizare cerut de lege.
1. Pentru o femeie nascuta in septembrie 1953 varsta standard de pensionare este de 59 de ani si 6 luni iar stagiul complet de cotizare este de 29 de ani.
2. Nu puteti solicita pensie anticipata partiala deoarece nu aveti stagiul complet de cotizare (va lipsesc 8 luni).
3. Pentru ca ati nascut si crescut 3 copii puteti solicita pensie de limita de varsta in martie 2012 la varsta de 58 de ani si 6 luni.
4. Dar sa vedem si ce va spune viitoarea lege a pensiilor care va mari varsta standard de pensionare pentru femei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata robulenuta robulenuta nascuta in 11 octombrie 1958 , ani de vechime in munca 28ani si 4 luni (vezi toată discuția)
Pensie anticipata anca samu anca samu Sunt nascuta la 16.06.1956, am o vechime totala de 32 ani din care 3 ani si 7 luni somaj.Pot beneficia acum de pensionare anticipata partial,? deoarece anexa ... (vezi toată discuția)
Pensie Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta O doamna nascuta in apr.1954,30 de ani vechime,am nascut 3 copii.Cand poate iesi la pensie anticipata.Multumesc (vezi toată discuția)