avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... neinmatriculat sau fals
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

neinmatriculat sau fals

buna seara.sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu nr provizorii auto!sotul meu a fost oprit in trafic avand autorizatia de circulatie expirata(nr rosii expirate).cnf art 85 alin(1)dovada inlocuitoare a permisului este cu drept de circulatie 15zile,dar nu i-au dat asa ci fara drept de circulatie spunandu-i ca nr sunt false .in final dosar penal.intrebare :daca politaii au verificat prin statie si el aparea cu nr si numele in baza de date a politiei cum sa fie nr fals?si pentru urmatoarele 30zile de nr provizorii i se vor da alte nr sau raman aceleasi
Cel mai recent răspuns: Mihaibc , utilizator 07:40, 2 Septembrie 2010
Din buzunar,dar cei care umbla cu asigurarea expirata si fac accident din ce platesc si totusi ei nu sunt sanctionati penal.
Nu ma intelege nimeni. Daca am adus vorba de bani m-am referit la faptul ca permisul este sursa de castig(cititi mesajele mele) si felul in care s-a intamplat toata povestea putea avea o alta desfasurare.Cine greseste plateste si sunt de acord cu asta dar nu dupa atatea asteptari si rugaminti.Pe cand sunt cazuri in oras(pusti de bani gata) care dupa 3 accidente si pt alcool conduce in contiuare (fara dosar penal).Altul ,cumnatul unei avocate ,dupa o foarte mare alcolemie isi primeste permisul la o saptamana...etc..Deci trageti o concluzie...
gunnar a scris:

Daca doamne fereste sotul dumitale facea un accident cu numerele alea expirate, din ce plateati?




Desi nu are legatura cu subiectul principal va intreb si eu, daca dumneavoastra ati cumparat o masina noua ce a primit nr provizorii, nu ati platit la preluarea masinii si RCA -ul automat? Iar RCA se face pe perioade mai mari de timp (jumatate sau 1 an) de unde ar rezulta ca poate aveau RCA in vigoare, oricum RCA-ul si ITP -ul sunt obligatorii dar se incadreaza in alta discutie. Si oricine poate circula cu RCA sau ITP expirat fara a se pune problema nr de inmatriculare .De aceea si este folosita seria sasiului parca in documente(la RCA si ITP) .
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
Mihaibc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere, placute inmatriculare provizorii de export si certificate de inmatriculer in punctul de frontiera petea petosticky1979 petosticky1979 Ma aflu in punctul de trecere frontiera Petea. Sunt soferul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca, ansamblu achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Oug 195/2002 art.85 ContSters54823 ContSters54823 Lucrez şofer la o firmă privată pe un matiz. Zillele trecute când am ajuns la garaj, şeful mi-a zis să las maşina pe care lucrez şi să iau o maşina ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla daca seyyku seyyku 1 conduci fara permis pe drumul public 2 faci accident 3 fugi de la locul accidentului,4 ai masina neinmatriculata 5 remorca cu numere false 6 te gaseste cu ... (vezi toată discuția)