avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calomnie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calomnie

in urma constructiei ilegale a unui gard in jurul blocului, am fost acuzata de 3 locatari , ca am depus plangere la politie si ei au fost obligati sa darame gardul.unul dintre ei mi-a adresat injurii si a amenintat ca depune plangere la politie pentru ca detin un caine. din 10 apartamente am adunat 8 semnaturi cu cei care sunt de acord cu prezenta animalelor de companie in bloc.mentionez ca mai sunt trei familii ce detin animale de companie.doresc sa stiu daca cele 8 semnaturi sunt suficiente, si daca se depune plangere , vor fi afectati si cei din bloc .adica daca sunt discriminata in raport cu ceilalti proprietari de animale. in urma acuzelor ca eu am depus plangere la politie , am fost injurata si comportamentul anumitor persoane din bloc s-a schimbat, in sensul ca daca inainte ne salutam si purtam o discutie civilizata, acum nu imi raspund nici la salut, sunt injurata si am primit amenintari cu moartea.as dori sa stiu daca pot sa-l actionez in judecat pe cel care m-a acuzat , si daca acuzatia de calomnie este cea corecta?multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:01, 18 Iunie 2010
Daca aveti probe cu privire la cele relatate(acte,martori,alte probe permise de lege)puteti formula plangere penala la politia competenta teritorial pentru,insulta,calomnie si amenintare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie nuti_zamfirescu nuti_zamfirescu Sunt unul din mai multi locatari revoltati, insultati,amenintati, de catre unii posesori de animale de companie. Nu numai ca ne sfideaza murdarind spatiul ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari la bloc actionare in judecata vecin periculos CYBORG CYBORG Buna seara! Avem pe scara blocului un vecin proprietar care ne insulta si ameninta(pe un locatar l-a luat de gat),ne injura in gura mare. 1.Putem(adica ... (vezi toată discuția)
Amenintarea si injurarea unei persoane ce se afla pe domeniul unui vecin cu mine opreageri opreageri amenintarea si injurarea unei persoane ce provoaca scandal cu afirmatii mincinoase catre mine si care se afla pe propietatea unui vecin de-al meu ,acesta ne ... (vezi toată discuția)