avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot sa bolduiesc un cuvant
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot sa bolduiesc un cuvant

Buna ziua. As avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute: cum pot sa bolduiesc, sa ingros unul sau mai multe cuvinte cand postez un mesaj, cum este cel de fata. Am incercat sa dau clic pe "B" aici in partea stanga dar imi apare litera "B" in text fara sa se ingroase cuvantul. Multumesc mult, anticipat. :luck:
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 09:56, 18 Iunie 2010
Daca vreti sa bolduiti un cuvant sau mai multe, selectati zona respectiva din textul Dv., apasati pe B din stanga.
In text va va incadra zona dorita de dumneavoastra intre b si /b, iar atunci cand salvati mesajul, textul postat de Dv. va aparea respectivul cuvant sau cuvinte bolduite.
Similar se intampla si cu fontul italic sau cel subliniat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2010
elga50, moderator
Ati selectat cuvantul sau propozitia inainte de a da clic pe "B"?
Multumesc mult pentru raspuns :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt admin teoma teoma Se poate face ceva ca textele postate pe forum sa poata fi copiate SELECTIV, nu la gramada, cum se poate face acum? De exemplu, n-as putea copia numai ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)