avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... etape dosar prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

etape dosar prima casa

Buna ziua!
Noi vrem sa obtinem un credit prin Prima Casa si am ajuns in stadiul urmator: am dus actele de proprietate la banca, inclusiv antecontractul.Ce urmeaza acum si cam cat mai dureaza?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: karmelika , utilizator 14:15, 18 Iunie 2010
Cel mai bine va poate da raspunsul banca la care veti contracta imprumutul. In general, aceste acte sunt verificate intai de banca, apoi se trimit la Fodful de garantare pt. obtinerea promisiunii de garantare, apoi incheiati contractul si se va inscrie ipoteca in cartea funciara a imobilului. Procedura poate dura, de la un capat la altul, de la 2 sapt. pana la chiar 2 luni. Depinde de mai multi factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna seara, Se poate face un imprumut bancar cu ipoteca pe un apartament care este garantie la un contract de imprumut intre doua persoane ? (vezi toată discuția)