avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu ipoteca

Buna seara,
Se poate face un imprumut bancar cu ipoteca pe un apartament care este garantie la un contract de imprumut intre doua persoane ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:20, 27 Decembrie 2010
daca nu e inscrisa nicio ipoteca pe ap, se poate. altfel, nu. banca va dori sa inscrie ipoteca de rang 1
solicitati extras carte funciara pentru informare, daca nu exista inregistrata nici o ipoteca se poate contracta credit, banca nu accepta o ipoteca de rang subsecvent decat daca ipoteca de rang I este in favoarea sa.
depinde de valoare. Daca el valoreaza 100.000 euro sa zicem si imprumutul intre persoane fizice este de 5000 euro banca va accepta sa puna ipoteca de rang 2 dar tot pe o suma mai mica.
Daca imprumutul la banca este destinat achitarii ipotecii initiale este si mai bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de impr.cu gar. imobiliara getuta getuta Se instituie ipoteca de rangul 1,2,3,4 si 5 pe un singur si acelasi imobil, in urma incheierii a 5 contr. de impr.cu garantie imobiliara. Imoobilul ipotecat se ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)