avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificari interioare apartament persoana fizica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificari interioare apartament persoana fizica

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog ce se intampla in cazul in care am primit o amenda de la Primarie cum ca nu m-am prezentat cu documentele cerute in cazul constatarii de catre nu stiu cine a modificarilor interioare facute in apartament?
Precizez ca nu am primit nici o sesizare/somatie/etc de la Primarie cum ca ar trebui sa ma prezint, eu nu am semnat nimic pe nici un document.
Cei de la Primarie afirma ca a fost cineva acasa atunci cand s-a facut constatarea dar eu nu stiu nimic de asta plus ca nu am semnat nimic de acest fel.
Daca fac contestatie pot scapa de aceasta amenda avand in vedere ca nu stiu nimic de aceasta somatie/sesizare?

Intr-adevar s-au facut cateva modificari interioare in ceea ce priveste camara si nu am autorizatie de desfiintare si nu am stiut pana acum cand am aflat de amenda ca as avea nevoie pt modificarea unui perete de BCA.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalina voicu , utilizator 11:13, 21 Iunie 2010
daca vi se admite conteststia nu mai platiti amenda
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pt raspuns.

Am inteles ca ma fac vinovata intrucat nu am autorizatie de desfiintare/reamenajare dar sa primesc o amenda cum ca nu m-am prezentat cu actele la Primarie avand in vedere ca de abia acum am aflat ca aveam nevoie de autorizatie mi se pare putin exagerat.
Nu stiu cum de s-a ajuns la concluzia ca nu am vrut sa ma prezint avand in vedere ca nu stiam ca trebuie. Asta vroiam sa aflu daca pot face contestatie impotriva acestei amenzi.
Evident ca voi incepe procedura de intrare "in legalitate" sa zicem asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament de catre banca kartago kartago Subiect: Autorizatie de desfiintare /Evaluare apartament Buna ziua, Suntem in urmatoarea situatie: - dorim sa vindem un ap 2 camere catre un ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru renovare OanaGheorghe OanaGheorghe Buna ziua, Am si eu o intrebare: Vreau sa sparg un perete in casa si am inteles ca imi trebuie autorizatie. Cum sta treaba cu astea? E vreo lege care sa ma ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? Lia606 Lia606 Buna ziua, Am si eu o situatie pentru care va solicit sprijinul. Eu locuiesc la etajul 3/4, vecina de sub mine are deviata coloana de la bucatarie (a ... (vezi toată discuția)