avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... verificare semnatura
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

verificare semnatura

Buna ziua.
As dori sa stiu cum pot verifica daca semnatura de pe un contract de vanzare cumparare e adevarata ,adica a proprietarului. Pot merge la o institutie anume si contra cost sa verifice si sa compare cu alte semnaturi ale acestuia sau trebuie sa fac alte demersuri >Astept un raspuns de la d-voastra
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:46, 30 Iunie 2010
printr-o expertiza grafologica
Va rog daca puteti sa-mi spuneti cine face sau unde sa ma adresez
La cel mai apropiat laborator de expertize criminalistice.
Daca persoana care se presupune ca ar fi semnat este in viata o puteti intreba direct!:D
In orice alta situatie nu puteti decat sa apelati la un expert grafolog care sa faca o expertiza specializata! Oricum , fara inscrisuri originale (nu copii xerox) nu se poate efectua o expertizare.
Succes!
Aveti nevoie de o expertiza grafica sau grafoscopica. Acest gen de expertiza poate fi efectuat in cadru institutionalizat sau adresandu-va unui expert privat.
Pentru expertizarea in cadru institutionalizat este nevoie sa faceti o plangere la politie sau parchet pt fals in acte sub semnatura privata si eventual uz de fals solicitand o expertiza al carui cost va obligati sa il achitati. Adresandu-va unui expert privat, veti benefcia de o expertiza extrajudiciara pe care tot o platiti.

Alte discuții în legătură

Expertiza grafica in dosarul penal gaby83 gaby83 Va rog sa ma ajutati cu un sfat deoarece ma aflu intr-o situatie fara iesire, sint disperata. Intr-un dosar penal din anul 2011 procurorul mi-a incuviintat in ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica albumaria albumaria Cum se procedeaza pentru expertizarea grafologica a unei semnaturi? Unde ma pot adresa? In cat timp se poate da un raspuns si daca se poate plati taxa de ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica eugen82 eugen82 am facut plingere penala impotriva unei persoane care a falsificat un act de care ulterior s-a si folosit a scris un text si a falsificat asa-zisa semnatura a ... (vezi toată discuția)