avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Bună ziua, Aș dori să efectuez analiza grafologică ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Bună ziua, Aș dori să efectuez analiza grafologică a unor ...

Bună ziua,

Aș dori să efectuez analiza grafologică ale unor semnături.

Mi-ar putea spune cineva care este procedura și cam cât ar costa?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 17:01, 12 Iunie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
si aici: [ link extern ] /
Expertizele grafologice se efectueaza de catre INEC. Trebuie sa va adresati la INEC aici: [ link extern ] /
Costul expertizei este in functie de volumul expertizei, de gradul de specializare al expertului, etc.
Bună ziua,
DVS doriți o expertiză grafoscopică sau grafică pentru a stabili autenticitatea unor semnături. Expertiza grafologică stabilește caracterul unei persoane după scris. Puteți obține o expertiză extrajudiciară apelând la un expert privat din lista experților publicată în M.Of. INEC efectuează expertize grfice numai la solicitarea instanțelor, parchetelor sau poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)
Lista expertilor criminalisti autorizati Cristyy Cristyy Buna ziua...am si o mare rugminite la dumneavoastra, am tot incercat sa gasesc Lista Expertilor Extrajudiciar Grafologi in Monitorul Oficial si nu l-am gasit ... (vezi toată discuția)
Verificare semnatura ANA30 ANA30 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca semnatura de pe un contract de vanzare cumparare e adevarata ,adica a proprietarului. Pot merge la o ... (vezi toată discuția)