Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

ContSters135817 
	    	Utilizator

ContSters135817 
	    	Utilizator	    

Datoria e prescrisa din 2002.
Nu mai discutati cu nimeni la telefon.
Nu au alta sansa decat daca recunoasteti datoria sau faceti vreo plata, macar partiala, atunci va repune in termenul de prescriptie si va pot executa silit. Ceea ce nu va recomand.
Pana atunci nu pot decat sa va ameninte, si din punctul acesta de vedere trebuie sa ii igorati.
~ final discuție ~
 kris erika	                   

in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
	                    kris erika	                   

in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)

jhon.rapidistu	                   

Buna ziua 
Am si eu o intrebare:acum 3 ani si jumatate am luat un abonament la orange si nu l-am mai platit ,intrebarea mea este daca exista un termen in care ... (vezi toată discuția)
	                    jhon.rapidistu	                   

Buna ziua 
Am si eu o intrebare:acum 3 ani si jumatate am luat un abonament la orange si nu l-am mai platit ,intrebarea mea este daca exista un termen in care ... (vezi toată discuția)