avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... studiu de caz-divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

studiu de caz-divort

Am nevoie de 3 studii de caz despre divort in care sa analizez "efectele psihosociale ale divortul asupra cuplului si asupara copiilor "-este tema mea de licenta si la partea practica am de realizat o cercetare bazata pe studii de caz...ceea ce este mai grav consta in faptul ca trebuie sa o finalizez in mai putin de o saptamna...daca se afla cineva in masura sa imi inteleag disperarea si ma ajute adresa mea de mail este marya_stoyka@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 11:32, 20 Iunie 2010
Sigur,t e pot ajuta daca trimiti mai multe amanunte si
ce anume te-ar itnresa pe adresa mea de mail
av.comandaniel@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul cu acordul partilor-am nevoie de 2 studii de caz SRT SRT Am ca tema pentru lucrarea de licenta \"Divortul prin acordul partilor\" si nu gasesc nici un studiu de caz. Sunt disperat, caci trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)
Seminariile avocatnet.ro, editia 1 - contractul individual de munca, ghid practic Alin Popescu Alin Popescu Incepand cu noiembrie 2008, lansam Seminariile Avocatnet.ro. Fiecare editie este organizata in cate doua zile. Urmarim sa oferim participantilor informatii ... (vezi toată discuția)
Licenta "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " ella03 ella03 titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi ... (vezi toată discuția)