avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare la act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare la act constitutiv

daca depun azi haga pt deschiderea unui pct de lucru, actul constiitutiv actualizat il depun peste 15 zile sau in aceeasi zi cu mentiunea????
Cel mai recent răspuns: remm , utilizator 22:08, 20 Iunie 2007
colegii mei sunt juristi, au vechime maiiiiii maaaaaaare decat mine, dar le place sa se contrazica,
cat despre mersul la ORC nu am timp sa fac drumuri numai pt a afla info, acolo merg si rezolv.
Oricum, vezi ca la serviciul legal de la Reg Com poti obtine info si telefonic... II rogi putin frumos si te transfera acolo... :D Eu asa faceam cand nu prea stiam cu ce se mananca...
Oricum, nu vreau sa fiu rea fata de colegii tai, insa care este actul modificator in cazul vostru care se depune cu Actul Constit actializat? Nu cumva Hot AGA? Imi pare rau, dar mi se pare o maaaaaaaare problema de logica si daca nu ai asta in juridic... fa-te functionar public! Acolo iti spune sefu' cum sa faci actele si nu-ti mai trebuie filtrul gandirii, ratiunii, logicii...

Si are dreptate Romy, i se cam spune doar AGA prescurtat acestei hotarari. Asta pentru ca Haga este Conventia de la Haga care priveste lipsa necesitatii supralegalizarii unor acte pentru statele semnatare. Astfel ca numim Haga ori statele semnatare, ori, daca aplicam Haga ne referim la apostila etc...

Bravo tie ca le tii piept! :D
Hai, mai, nu mai fiti rautaciosi! Omu' vrea sa stie ce acte sa depuna, nu lectii de istoria dreptului....:P Mai aveti putin si-i spuneti ca n-a pus virgula unde trebuie. Hai sa-l intrebam, poate vrea lectii de semantica si-abia atunci sa i le oferim. By the way, chestia cu virgula tine de punctuatie, sa nu se inteleaga mai stiu eu ce. Nu zic ca nu-i corect ce s-a spus, insa se pune accent pe altceva, pe ceva ce poate rezulta din context si intr-un mod chiar mai elegant, nicidecum pe fond.=D>
Hai, mai, nu mai fiti rautaciosi! Omu' vrea sa stie ce acte sa depuna, nu lectii de istoria dreptului....:P Mai aveti putin si-i spuneti ca n-a pus virgula unde trebuie. Hai sa-l intrebam, poate vrea lectii de semantica si-abia atunci sa i le oferim. By the way, chestia cu virgula tine de punctuatie, sa nu se inteleaga mai stiu eu ce. Nu zic ca nu-i corect ce s-a spus, insa se pune accent pe altceva, pe ceva ce poate rezulta din context si intr-un mod chiar mai elegant, nicidecum pe fond.=D>

:D Da, poate paream putin rautacioasa, Manuela... insa m-am saturat de juristi care cer interogatorii ce sa fie luate de un parat altui parat sau termene pentru comunicarea actelor de procedura depuse cu mai mult de 15 zile la dosar... #-o Si sper, sincer, sa nu mai dau peste ei...
Oricum, ca sa dreg busuiocul, in cazul in care nu am fost clara, nu am blamat-o pe ela.g, ci pe colegii ei... si chiar cred ca stie semantica atata timp cat a inteles corect textul dezbatut. =D> Eu, insa, cred ca am nevoie de niste lectii de gramatica, in conditiile in care nu numai ca nu inteleg, dar nici nu ghicesc sensul ultimei tale fraza... #-o:O
Iar rautatea asta eu o numesc transare clara a lucrurilor. :P;)
:)OK, ma refeream la Romy. In cateva cuvinte a reusit sa spuna ceea ce am zis noi in mai multe fraze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iar modific???? OANA GORAN OANA GORAN daca infiintez un punct de lucru, pe langa actele pe care le depuneam si pana acum la ORC trebuie sa mai fac un nou act constitutiv care sa includa si noul ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator srl calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Am doua intrebari relativ simple legate de mandatul de administrator care a fost acordat pe 4 ani si este acum expirat: In primul rand, care ... (vezi toată discuția)
Schimbare de sediu social ana-maria popa ana-maria popa Buna. Am si eu o intrebare. Daca societatea isi schimba sediul social care e procedura pentru recodificare? (vezi toată discuția)