OANA GORAN 
	    	Consilier juridic

OANA GORAN 
	    	Consilier juridic	    

remm 
	    	Utilizator

remm 
	    	Utilizator	    

Hai, mai, nu mai fiti rautaciosi! Omu' vrea sa stie ce acte sa depuna, nu lectii de istoria dreptului....:P Mai aveti putin si-i spuneti ca n-a pus virgula unde trebuie. Hai sa-l intrebam, poate vrea lectii de semantica si-abia atunci sa i le oferim. By the way, chestia cu virgula tine de punctuatie, sa nu se inteleaga mai stiu eu ce. Nu zic ca nu-i corect ce s-a spus, insa se pune accent pe altceva, pe ceva ce poate rezulta din context si intr-un mod chiar mai elegant, nicidecum pe fond.=D>
 remm 
	    	Utilizator

remm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 OANA GORAN	                   

daca infiintez un punct de lucru,  pe langa actele pe care le depuneam si pana acum la ORC trebuie sa mai fac un nou act constitutiv care sa includa si noul ... (vezi toată discuția)
	                    OANA GORAN	                   

daca infiintez un punct de lucru,  pe langa actele pe care le depuneam si pana acum la ORC trebuie sa mai fac un nou act constitutiv care sa includa si noul ... (vezi toată discuția)

calin_andrei	                   

Buna ziua,
Am doua intrebari relativ simple legate de mandatul de administrator care a fost acordat pe 4 ani si este acum expirat:
In primul rand, care ... (vezi toată discuția)
	                    calin_andrei	                   

Buna ziua,
Am doua intrebari relativ simple legate de mandatul de administrator care a fost acordat pe 4 ani si este acum expirat:
In primul rand, care ... (vezi toată discuția)

ana-maria popa	                   

Buna. Am si eu o intrebare. Daca societatea isi schimba sediul social care e procedura pentru recodificare?
 (vezi toată discuția)
	                    ana-maria popa	                   

Buna. Am si eu o intrebare. Daca societatea isi schimba sediul social care e procedura pentru recodificare?
 (vezi toată discuția)