Hai, mai, nu mai fiti rautaciosi! Omu' vrea sa stie ce acte sa depuna, nu lectii de istoria dreptului....:P Mai aveti putin si-i spuneti ca n-a pus virgula unde trebuie. Hai sa-l intrebam, poate vrea lectii de semantica si-abia atunci sa i le oferim. By the way, chestia cu virgula tine de punctuatie, sa nu se inteleaga mai stiu eu ce. Nu zic ca nu-i corect ce s-a spus, insa se pune accent pe altceva, pe ceva ce poate rezulta din context si intr-un mod chiar mai elegant, nicidecum pe fond.=D>
:D Da, poate paream putin rautacioasa, Manuela... insa m-am saturat de juristi care cer interogatorii ce sa fie luate de un parat altui parat sau termene pentru comunicarea actelor de procedura depuse cu mai mult de 15 zile la dosar... #-o Si sper, sincer, sa nu mai dau peste ei...
Oricum, ca sa dreg busuiocul, in cazul in care nu am fost clara, nu am blamat-o pe ela.g, ci pe colegii ei... si chiar cred ca stie semantica atata timp cat a inteles corect textul dezbatut. =D> Eu, insa, cred ca am nevoie de niste lectii de gramatica, in conditiile in care nu numai ca nu inteleg, dar nici nu ghicesc sensul ultimei tale fraza... #-o:O
Iar rautatea asta eu o numesc transare clara a lucrurilor. :P;)