avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... inregistrare certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

inregistrare certificat nastere

se poate elibera cetificatul de nastere daca mama are lipsa buletinu iar permisu de rezident este expirat.mama detine si cetatenia Modovei ?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:10, 21 Iunie 2010
ACTE NECESARE:
Certificatul medical de constatare a nasterii
Actul de identitate al mamei
Certificatul de nastere al mamei – daca este divortata sau necasatorita
Certificat de casatorie
Declaratia de stabilire a numelui copilului in cazul in care parintii au nume de familie diferite
Actul de identitate al declarantului in situatia in care parintii copilului nu sunt casatoriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere nou nascut - tata absent florent@ florent@ Buna ziua, Trebuie sa inregistrez copilul nou nascut la starea civila si nu am buletinul de identitate al tatalui. Cum procedez? Se poate si fara buletinul ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si alocatie nou nascut mikyangel mikyangel Buna ziua, 1.As dori sa stiu in cazul unui nou nascut a carui parintii nu sunt casatoriti ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil ingriddenissa ingriddenissa Buna seara. Sunt o viitoare mamica,luna viitoare voi naste.Problema este ca sotul meu(suntem casatoriti la starea civila),este plecat din tara si nu stiu cum ... (vezi toată discuția)