avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DELAPIDARE!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DELAPIDARE!

Am o situatie mai complicata! Intre 2003-2005 am activat ca Ag.comerial pentru o societate din Galati, aveam si calitatea de gestionar, existand livrari si catre supermarketuri,etc....Pentru gestiune si masina am garantat orin contract imobiliar in valoare de 18 mi euro. la final dupa doua controale iesite OK, la al treilea am fost gasit lipsa cu 25003 Roni lipsa marfa, si 34800 lipsa numerar incasat (deh....). S-a facut plangere penala impotriva mea (dupa ce ma intelesesem cu ei ca achit in mai multe rate debitul existent) anul trecut in iunie, au venit pe zona mea la Brasov au luat la puricat intreaga activitate, clienti, documente, am dat o declaratie la Politia economica din Galati, in care am rescunoscut ca paguba s-a pricinuit din vina mea.
Acum o saptamana am fst sunat de la Politia Galati, Sectia Cercetari penale, sa ma prezint la ei. M-am prezentat, mi s-a pus in veder ca dosarul e finalizat si trebuie sa ma prezint peste 2 zile sa mergem la parchet pentru trimiterea in instanta, sau ceva de genul.
Dl.Inspector a spus ca nu ar fi indicat ca acum urmarirea penala s-a incheiat sa angajez acum un avocat, si abia cand dosarul ajunge in instanta si ca nu ar fi bine sa ma prezint acum cu un avocat (sa-si poata termina ei treaba banuiesc).

Acum cand am fost, am depus la dosar in original ca o parte din debitul creeat, aproximativ 30% a fost pus in banca inca de la finele anului trecut, si ca oricum sting debitul pana in septembrie.

La ce sa ma astept, banuiesc ca trebuie sa-mi angajez un avocat, ce risc penal am, daca pana la instanta sau in timpul instantei sting datoria, si isi retrage plangerea societatea respectiva?

Va rog sa ma ajutati ca sunt si in criza de timp va multumesc anticipat si va doresc tuturor numa succese in activitate.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:12, 6 Iunie 2007
te cheama sa-ti prezinte materialul de urmarire penala!!! in niciun caz sa nu te duci singur! eu nu o sa inteleg niciodata atitudinea aceasta indiferenta in timpul urmaririi penale... a persoanelor cercetate!!! ...mai ales la delapidare!!!
neaparat du-te cu avocat !!! sa vada ce se mai poate face!...cat inca se mai poate!!!
Pai exact asta mi-a spus! acum tinand cont ca e in orasul unde are societatea pagubita sediul, iti pui semne de intrebare, de ce Inspecrorul a fost gentil, ultima oara asta a spus ca mai trebuie sa dau o declaratie, si sa-mi prezinte dosarul de urmarire penala. adica vineri se intampla toata astea si sa merg si la procuratura! Ei au subliniat ca nu isi mai are rostul sa iau acum un avocat cu mine ca nu prea mai are ce face, urmarirea penala fiind incheiata. Si daca il iau, sa-l angajez dupa aceasta faza, in instanta sa inteleg.
suna repede un av penalist...fa contract tot atat de repede..si ...la treaba!!!
nu-i bine deloc!!! crede-ma!!!!...nici nu te gandi sa mergi fara av!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare! laurgom laurgom Am o situatie mai complicata! Intre 2003-2005 am activat ca Ag.comerial pentru o societate din Galati, aveam si calitatea de gestionar, existand livrari si ... (vezi toată discuția)
Delapidare! laurgom laurgom Am o situatie mai complicata! Intre 2003-2005 am activat ca Ag.comerial pentru o societate din Galati, aveam si calitatea de gestionar, existand livrari si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat(amenda penala) Andrei21 Andrei21 Buna Ziua!Ma numesc Andrei am 21 de ani sunt din Galati si in urma cu 2 luni...mai exact pe 30 martie 2009 am plecat de la casa unui hypermarket din Galati ... (vezi toată discuția)