avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura cu ordonantele parchetului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura cu ordonantele parchetului

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat caci sunt intr-o mare ceata. am o ordonanta a parchetului de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative in suma de 900 lei a unei persoane care nu are cum sa o plateasca si vrea sa i se transforme in ore de munca in folosul comuntatii. nu stiu care eate procedura cu aceste ordonante. va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: nutzy , utilizator 11:50, 19 August 2010
va multumesc pentru sfaturi si pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenzi de circulatie pici80 pici80 as vrea sa stiu cand se prescrie o amenda de circulatie si o amenda administrativa (vezi toată discuția)
termen prescriptie amenda administrativa auto musati musati Va rog sa-mi spuneti in cat timp se prescrie o amenda administrativa.multumesc (vezi toată discuția)
Amenda administrativa GeSStapo88 GeSStapo88 Buna seara . Continutul subiectului consta in: \\"...pentru fapta savarsita (loviri si alte violente) vi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a ... (vezi toată discuția)