avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de imprumut persoana fizica catre firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de imprumut persoana fizica catre firma

buna ziua,
doresc sa imprumut de la mama mea o suma de bani pentru a credita firma la care sunt administrator. cum se procedeaza cel mai rapid?
am fost la un notar pentru a autentifica acest imprumut si mi-a spus ca trebuie sa aduc un Certificat constatator de la Registrul Comertului. Sau ca se poate face un imprumut sub semnatura privata. Care este forma cea mai rapida ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:34, 21 Iunie 2010
este suficient un contract de imprumut caruia sa i se dea data certa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte firma mariaoana mariaoana Buna , Am si o intrebare , mai bine spus o rugaminte. Doresc sa incept un nou proiect si vreau sa deschid o firma ; am fost la cei de la registrul comertului ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv reactualizat mai trebuie parafat de avocat / jurist? Elena Goran Elena Goran am actualizat un act constitutiv si nu stiu daca registrul comertului il primeste asa cu semnaturile asociatilor si stampila firmei sau mai trebuie parafat / ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut ramolex ramolex buna seara. ce forma trebuie sa imbrace un contract de imprumut pentru o suma de bani, imprumut gajat cu un autoturims? am imprumutat o suma de bani cuiva, ... (vezi toată discuția)