avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... publicare pe site articole din presa
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

publicare pe site articole din presa

Buna ziua,

Poate cineva a facut deja acest lucru si poate sa- mi ofere si mie un sfat. Am un site si as dori sa preiau diverse articole din presa, bineinteles, precizand sursa si eventual introducand un link pentru a face legatura cu site-ul pe care s-a publicat articolul. Din punct de vedere legal ce trebuie sa fac.? Nu as vrea sa ma trezesc cu tot felul de probleme.
Cel mai recent răspuns: Dinu Turcanu , Consilier juridic 17:26, 21 Iunie 2010
Sa cereti acordul sursei materialelor pe care doriti sa le preluati. Subiectul a fost discutat si rasdicutat, vedeti mai jos in lista topicurilor din acest director.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Preluare si publicare stiri online din alte surse danielbox4 danielbox4 Buna ziua. Vreau sa ma lamuriti si pe mine despre o problema cu care ma confrunt. Detin un site si doresc sa public stiri locale dar si alte stiri pe care ... (vezi toată discuția)
Pot folosi pe site-ul meu poze descarcate de pe alte site-uri daca marchez sursa? adinamv adinamv Buna ziua, Am un site de informare si doresc sa preiau articole de actualitate de pe site-uri din strainatate. Doresc sa le traduc, sa le fac un rezumat si ... (vezi toată discuția)