avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajarea unui somer si concedierea lui dupa 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajarea unui somer si concedierea lui dupa 2 luni

Acum 2 luni am fost angajata prin somerie (am beneficiat de ajutor de somerie 8 luni iar in ultima luna m-am angajat) dar din cauza unor neintelegeri cu patronul doresc sami dau demisia. Exista vreo lege care obliga angajatorul sa ma tina min 6 luni angajata ptr ca el a beneficiat de unele avantaje din partea statului ca a angajat un somer?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 07:48, 22 Iunie 2010
Depinde cine a facut angajamentul cu AJOFM, daca l-ati facut dvs, cu scopul de a primi o suma de bani si sa nu plecati de la acest job timp de 2 ani din initiativa dvs. atunci trebuie sa dati acei bani inapoi, daca a facut angajatorul atunci el nu trebuie sa va disponibilizeze, in cazul acesta daca va dati demisia nu este nici o problema pentru ambele parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa plec de la firma si sa beneficiez de somaj? miriam1 miriam1 as vrea sa stiu daca se poate sa plec de la firma unde am lucrat prin somaj ,desi sfa mi-a zis ca nu se poate ,pt ca vrea sa angajeze personal (vezi toată discuția)
Conventie cu somajul ContSters6135 ContSters6135 M-am angajat in 7 noiembrie 2005 si firma a facut o conventie cu somajul.Ce a presupus acasta?Daca as vrea sa plec, cum plec?Prin demisie?Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare vasilescumarius vasilescumarius va salut ,va prezint o situatie si va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez . - am fost instiintat de catre comp la care lucrez ca nu mai au nevoie de mine si ... (vezi toată discuția)