avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere la InM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere la InM

Sunt studenta la drept ultimul an si imi doresc foarte tare sa dau admitere la Inm .Eu am aruncat o privire si am observat conditiile..dar as vrea sa ma asigur...Nu am nici o sansa sa dau admiterea daca am terminat facultatea si nu am experienta in domeniul juridic??:(
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:52, 21 Iunie 2010
intrati pe siteul INMului si vedeti care sunt conditiile de acces ...sanse aveti
Mult succes
Nu ati aruncat privirea bine.
Pot da admitere la INM absolventii de drept, nu este nevoie de experienta. Poate confundati cu admiterea in magistratura. Sunt 2 examene diferite.

Studiati www.inm-lex.ro
Admiterea la INM nu este conditionata de vechimea juridica.
Trebuie sa fiti licentiat in drept si sa promovati examenul de admitere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)
Vechime pentru admiterea in magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova :(un agent de politie care are vechime 5 ani cu aviz de politist judiciarist poate sa sustina examenul pentru admiterea in magistratura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Examen inm 2010 alexandra denisa alexandra denisa spune-ti va rog in ce luna este examenul de admitere la inm? multumesc. (vezi toată discuția)