avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interviu post manager RU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interviu post manager RU

Ce fel de intrebari ar trebui puse in cadrul unui interviu , in cazul in care avem de intervievat mai multe persoane pentru postul de manager resurse umane?
Ce trebuie intrebat pentru a departaja candidatii intre ei, daca in cadrul examinarii psihologice rezultatele sunt corespunzatoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 22:10, 22 Iunie 2010
E de preferat sa puneti aceleasi intrebari la fiecare dintre candidati pentru a putea observa cine raspunde mai profesional .
Parerea mea este sa apelati la un specialist in resurse umane pt a sustine/conduce interviul sau la o firma de recrutare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face recrutarea si selectia muncitorilor de la salubritate? blooeyes blooeyes Buna ziua. In primul rand scuze daca am deschis topicul in sectiunea gresita,in al doilea rand as avea nevoie de cateva informatii daca aveti cunostinde de asa ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie mai intel77 intel77 La data de 02.06.2016, seful meu direct a solicitat prin raport motivat la SRU, promovarea mea din functia de spec 2 in 1, deoarece era vacanta. Raportul nu ... (vezi toată discuția)