avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare persoana cu handicap

daca am angajat o persoana cu handicap aceasta este scutita de plata contributiilor la bugetul asigurarilor de stat si impozit sau nu, din cate stiu eu incepand cu ianuarie 2010 persoanele cu handicap nu mai sunt scutite de plata impozitului pe salar
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 13:10, 22 Iunie 2010
Daca are grad de handicap grav sau accentuat este scutit de impozit dar de celelalte contributii nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tânăr cu grad accentuat, pensie de invaliditate cu drept de ... indrecan_cg indrecan_cg Tânăr cu grad accentuat, pensie de invaliditate cu drept de munca. Cum poate fi angajat și ce taxe trebuiesc plătite pentru el de către angajator? (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Am angajat persoana cu handicap rrobert rrobert Buna ziua, am angajat o persoana care are handicap grad accentuat (gradul II), ma intereseaza sa stiu daca eu ca angajator, beneficiez de anumite scutiri ... (vezi toată discuția)