avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită tva la executor?
Discuție deschisă în Executare silită

tva la executor?

am beneficiat de serviciile unui executor si am fost surprins cand mi s-a solicitat onorariu +tva.in ce conditii trebuie sa achit onorariu?eu am avut de ridicat o suma din oferta paratului ,in acest caz e corect sa mi se solicite onorariu?cum se calculeaza acest onorariu????????
Cel mai recent răspuns: ramonel78 , utilizator 20:59, 22 Iunie 2010
da e corect. Este o lege speciala care prevede si onorariile executorilor. daca ati semnat un contract sunteti tinut de acesta
nu am semnat nici un contract.doar am ridicat suma din oferta debitorului.cum explicati faptul ca am achitat onorariu?
Faptul ca ati platit TVA este corect.
In situatia in care vi s-a luat onorariul fara acte,puteti formula sesizare la Garda Financiara.
am chitanta in care scie onorariu+tva..dar nu am nici un contract semnat..se poate ca debitorul sa fi incheiat contract in care sa specifice ca am si eu de achitat o parte din onorariu??e posibil ca unul sa semneze si altul sa plateasca?
trebuie sa ma lamuresc si apoi sa mergg la Garda Financiara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc solicita un onorariu ... rolinschi rolinschi In cazul in care executorul judecatoresc solicita un onorariu de 7200 lei iar in urma procesului de contastatie la executare silita, judecatorul diminueaza ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Executare silita - onorariu executor z3usss z3usss cum se calculeaza onorariul unui executor judecatoresc la momentul de fata pentru o sulta rezultata in urma unui partaj?? este 10 la suta din suma datorata + ... (vezi toată discuția)