avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mod de retribuire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mod de retribuire

#-o Please! Poate o persoana încadrata sa-si primeasca retributia cu ajutorul a doua contracte? Mai explicit: pentru un reprezentatnt de vânzari (de exemplu, pot sa-i fac un contract de munca (cu o oarecare suma fixa) si un contract de prestari servicii pe care sa si-l înregistreze singur si sa-si plateasca impozitul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 12:54, 17 Iunie 2007
dar legea permite conventia civila.......chiar asa ce il impiedica pe om sa faca un contract pentru un serviciu pe care il presteaza ocazional......adevarat daca este de obicei si in scopul de a obtine venituri pentru supravietuire...CIM.....dar ocazional se interzice undeva? ceea ce nu e interzis expres.....
Cam asa ziceam si eu............
Am avut un caz asemanator. Cei de la Administratia financiara -serviciul contribuabili, au spus ca se poate ca o persoana care are contract de munca sa incheie si contract de prestari servicii sau contract de comision cu aceeasi societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere anca_diana anca_diana Se poate ca o persoana fizica sa intermedieze obtinerea unei sponsorizari pt un spectacol?Mie nu mi se pare ca ar trebui sa se autorizeze ca si impresar ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Angajare pensionar Cosmin Sighiartau Cosmin Sighiartau Intrebare: Cum pot angaja un pensionar (conducator auto pe CIFA) astfel incat sa nu mai platesc atatea impozite. Fac precizarea ca persoana (prin mica ... (vezi toată discuția)