avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... act aditional la statut asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

act aditional la statut asociatie proprietari

Va rog frumos sa-mi dati si mie un model de act aditional la statutul asociatiei de proprietari pentru modificarea adresei asociatiei intrucat s-a schimbat presedintele asociatiei si intre timp noi am construit un spatiu la parterul blocului pentru incasari. Mentionez ca in Adunarea Generala am specificat ca se hotaraste mutarea sediului dar de la primarie ni s-a spus ca trebuie si un act aditional dar nu ne spune cum trebuie facut si de cine trebuie semnat!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rmf , utilizator 04:19, 17 Mai 2015
In statut sunt nominalizati membrii comitetului? Incredibil! Si a trecut de judecator un asemenea statut? Sunteti sigur de asa ceva?
La infiintarea asociatiei se intocmeste:
- statutul asociatiei
- acordul de asociere
- actul de constituire
- PV de alegere a comitetului, a comisiei de cenzori, a presedintelui.

Poate va referiti la acest PV......!
Procesul verbal de alegere a unui nou Comitet executiv - trebuie depus la Judecatorie ?
Nu.
La judecatorie se depune numai in cazul schimbarii textului statutului sau acordului de asociere.
Multumesc elga!
Mai am o intrebare:

Dorim sa depunem un nou statut al asociatie. Am preluat modelul postat de adriantot.
Statul vechi nu a mai fost gasit in actele asociatiei.

Intrebarea este: sediu asociatiei de proprietari poate fi format doar din strada si bloc? Sau este nevoie sa trecem si un anumit apartament din bloc? In acest caz, ce se trece de obicei, apartamentul la care locuieste presedintele?
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Nu treceti nr.ap. E suficient blocul si scara.
Noi asa am facut.

Alte discuții în legătură

Modificarea adresei asociației silviu_n silviu_n Bună seara și bine v-am găsit! Asociația de care este vorba are adresa, de la înființare, la adresa administratorului în funcție la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea adresei unei asociatii de proprietari mihai1980 mihai1980 sall ...am si eu o intrebare... suntem o asociatie de proprietari pe scara,adiministratorul vrea sa se retraga.... ce pasi sunt de urmat pentru a schimba ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca pt conducere noua? Gigeltavalitu Gigeltavalitu Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In iunie , in AG(reconvocata, din lipsa de cvorum, la reconvocare s-au prezentat 10 proprietari din 44) , s-a ales ... (vezi toată discuția)