Adriantot a scris:
@ofeliaflorina,
... trebuie sa aveti hotararea adunarii generale prin semnarea unui tabel in care sa-si dea acordul peste 2/3 din proprietari pentru schimbarea sediului.
Actul aditional este simplu: antetul asociatiei ca si cel din statut; titlul:act aditional la statutul asociatiei...; in conformitate cu prevederile legii 230/2007, a hotararii adunarii generale..., se modifica articolul ....din statul cu noua adresa a sediului asociatiei si va avea urmatorul continut: sediu asociatie este la adresa....
Faceti copii in 3 exemplare de pe statut, act aditional, proces verbal al adunarii generale, tabele cu semnaturi, adresa de inaintare, declaratia a presedintelui ca documentele sunt autentice sau in conformiitate cu cele originale...
Mergeti cu acestea la judecatorul delegat (la noi este intr-o cladire ce apartine de primarie- directia de finante locale). Acolo o sa aflati daca va mai solicita si alte documente. Daca vi le primeste si inregistreaza (le poate analiza in fata dumneavoastra), in 2-4 saptamani ridicati actul aditional de la judecatorie.
Este posibil sa faceti modificare si redactand de la "cap la coada" un alt statut in acre sa treceti noul sediu si eventual si alte modificari (asa am facut noi anul trecut si-am facut practic un alt statul plecand doar de la ideea de a schimba numele asociatiei).
Dar ce facem în cazul în care s-a construit un nou sediu de Asociaţie care şi după 3 ani are autorizaţia de construcţie de la Primărie rămasă cu titlu provizoriu ? Atenţie, e puţin cam ilegal construit, am primit hârtie de la Cadastru că e neclar proprietarul terenului respectiv (un gang de trecere) - e statul sau proprietarii din blocul respectiv, care n-au semnat hotărârea construirii acelui sediu ? Actul menţionat este aici:
[ link extern ]
Cei de la Cadastru au zis că nu se pot înscrie în Cartea Funciară decât construcţiile permanente, deci, din prima acest sediu pare că-l paşte demolarea.
Domnule Adriantot, dvs. şi alţii citaţi din lege că pentru un nou sediu de A.P....
trebuie sa aveti hotararea adunarii generale prin semnarea unui tabel in care sa-si dea acordul peste 2/3 din proprietari pentru schimbarea sediului. APROPO, ÎN CE ARTICOL DE LEGE EXISTĂ ACEASTĂ OBLIGAŢIE DE 2/3 DIN NR. PROPRIETARILOR ?
Cei care conduceau Asociaţia n-au făcut nicio Adunare Generală din 2009 până-n 2013 ... şi atunci cum s-au dat avizele de către Primărie, şi provizorii fiind ?
Chiar dacă ar fi făcut Adunare Generală n-ar fi strâns, după calculele noastre, aproximativ 300 de semnături din 460, aşa că e evident că acel sediu ar trebui demolat şi redat circulației acel gang de trecere. Am dreptate sau nu ?
Ce demersuri putem face în sensul ăsta, cu toate că de acum 3 ani se fac sesizări, fără să ia cineva atitudine ?
Ce să mai zicem că ştampila A.P. e pe vechea adresă, deci Sediul Social şi statutul n-au fost schimbate la Judecătorul delegat, conform legii.
Abuzuri en-gros la această A.P., cazuri ce au fost relatate pe larg pe Forumul avocatnet.ro !