ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

DOINA NEMES 
	    	Avocat

DOINA NEMES 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

In cazul in care avocatul nu vrea sa-mi primeasca (posta-confirmare primire)instiintatrea de reziliere contract, ce pot face?
Cui ma adresez in acest caz?
~ final discuție ~
 the mark	                   

suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)
	                    the mark	                   

suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)

Rookie	                   

Buna ziua,
Daca am incheiat un contract de asistenta juridica, dar nu mai doresc sa initiez actiunea (nici nu am platit inca vreun onorariu) este posibil sa ... (vezi toată discuția)
	                    Rookie	                   

Buna ziua,
Daca am incheiat un contract de asistenta juridica, dar nu mai doresc sa initiez actiunea (nici nu am platit inca vreun onorariu) este posibil sa ... (vezi toată discuția)

anna2000	                   

in cazul in care, in calitate de parat, am si eu pretentii fata de reclamant, insa care deriva dintr-un alt contract, pot formula cerere reconventionala ... (vezi toată discuția)
	                    anna2000	                   

in cazul in care, in calitate de parat, am si eu pretentii fata de reclamant, insa care deriva dintr-un alt contract, pot formula cerere reconventionala ... (vezi toată discuția)