avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare mai neobisnuita despre cineva care nu mai ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare mai neobisnuita despre cineva care nu mai este

As vrea sa stiu daca printre userii acestui forum se intampla sa fie vreun absolvent de Drept din Bucuresti care sa o cunoasca pe doamna profesoara din fotografia de mai jos. Tot ce stiu despre dansa este ca avea prenumele Cristina, era mai inaintata in varsta (undeva in jurul varstei de 60 ani) si a incetat din viata la inceputul lunii mai a.c din cauza unor probleme cardiace. E profesoara cu state vechi in meseria de profesor de drept, dar nu stiu ce specializare. Din pacate nu stiu nici la ce facultati a continuat sa predea pana in ultimele momente si nici pe unde a activat. Din cate am inteles a fost inmormantata la cimtirul Izvorul Rece, dar nu sunt sigur 100% de aceasta informatie.

Daca stie cineva despre ce doamna profesoara e vorba sau are vreun prieten care ar sti sau poate chiar si despre locul exact unde este inmormantata i-as fi vesnic recunoscator. Astept reply aici, sau contact pe pm.

Multumesc anticipat.

Poza de mai jos nu este foarte recenta, dar poate constitui un indiciu suficient.
[ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 18:25, 27 Ianuarie 2008
Incearca la Facultate in Bucuresti.

Adresă Bd. M. Kogălniceanu 36-46 Sector 5, cod 050107, Bucureşti

Tel/Fax +021-315 71 87/187 sau 115; Fax: +021-312 07 19

Email : decan@drept.unibuc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)
Plata semestru prima facultate TraianAnghel TraianAnghel Buna ziua, In 2015 am facut una dintre cele mai mari greseli din viata mea si am dat la o facultate care nu ma interesa deloc ca sa ii fac fericiti pe ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a fost sunat de catre diicot carmen nedelcu carmen nedelcu Buna seara. Dupa cum spuneam sotul meu a primit un tel de la Diicot pt a da o declaratie cu privire la o cerere de creditare depusa in Aprilie 2009 la Milenium ... (vezi toată discuția)