Am hotarat ca din aceasta toamna, sa urmez cursurile unei a doua facultati. Interesandu-ma despre cat concediu de studii am dreptul ca si studenta, am aflat cu uimire de la HR ca am dreptul la 30 zile de concediu de studii , dar DOAR pt licenta...:((
Pt ca prima facultate am urmat-o la seral , stiu ca atunci aveam dreptul confrom legii, separat de cele 30 zile fara plata ca angajat , la 30 zile concediu de studii (fara plata), pt fiecare an de studiu, facand dovada in fiecare toamna, ca sunt studenta.
As dori sa stiu daca acum, legea s-a schimbat sau e doar o proasta interpretare a ei a celor de la HR-ul firmei mele? Ma puteti ajuta cu nr legii in care se specifica acest lucru?
Pt ca mi se pare aberant sa nu ai dreptul la concediu de studii anual, daca urmezi cursurile unei facultati la o alta forma invatamant decat de zi.
Multumesc,
Concediu de studii
Sunt angajata la o societate cu raspundere limitata si frecventez si cursurile la distanta ale unei facultati. Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune de ... (vezi toată discuția)