avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Libertate conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Libertate conditionata

stie cineva daca o persoana condamnata pentru lovituri cauzatoare de moarte poate aplica pentru libertate conditionata, desi indeplineste conditiile specificate in noul cod penal?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:12, 23 Iunie 2010
Noul Cod penal nu se afla inca in vigoare, insa poate pana la data la care condamnatul isi va fi executat fractia de pedeapsa de care este conditionata posibilitatea liberarii conditionate, codul va fi in vigoare.
merita incercat
Deocamdata pana la intrarea in vigoare a noului cod penal ,persoana in cauza va fi judecata in conformitate cu prevederile celui in vigoare,celui vechi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 320 alexya123 alexya123 Buna seara, daca o persoana a fost condamnata conform articolului 208/209 beneficiind de articolul 320/1, conform noului cod de procedura penala i se mai ... (vezi toată discuția)
Eliberare inainte de termen cristina_23 cristina_23 As vrea sa stiu daca odata cu intrarea noului cod penal in vigoare persoanele deja condamnate beneficiaza de vreo reducere a pedepsei si daca exista vreun nou ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal Adyonela Adyonela Buna seara. Se aude prin popor ca de la intrarea in vigoare a noului cod penal, anul de detentie nu se va mai considera 8 luni cum a fost pana acum , ci 6 ... (vezi toată discuția)