avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar pe firma- raspundere personala?
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar pe firma- raspundere personala?

Buna ziua!

As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema. Administratorul unui srl a cumparat un apartament pe firma, ( de fapt sediul societatii) prin credit ipotecar, girand cu apartamentul acesta si inca unul care este pe persoana fizica.(alta ca administratorul) In cazul unei executari silite, pe motiv de neplata a ratelor, poate sa raspunda administratorul cu bunurile personale ptr. stingerea intregii datorii?Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Bibi2008 , utilizator 15:40, 24 Iunie 2010
da
daca banca nu isi indestuleaza creanta din vanzarea acestui apartament, poate trece si la executarea celorlalte garantii.
Multumesc pt. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe apartament Lawyer Criminal Lawyer Criminal 1.apartament ipotecat de la cumparare...plus 2.masina cumparata in leasing cu a doua proprietate....poate sa ma execute siliti executorul in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)