avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura pt fratele meu pt a-mi scoate copilul din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura pt fratele meu pt a-mi scoate copilul din tara

Buna ziua !
Peste 2 saptamiani imi voi duce fata de 14 ani in Romania si vreau sa ii fac fratelui meu o procura pentru a o aduce el inapoi in Italia.
Mentionez ca sunt divortata si tatal fetei a decedat dupa divort. Fratele meu va fii in Italia iar eu vreau sa ii fac o procura in Romania.
As vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc pt aceasta procura si daca este neaparat nevoie sa fie si el prezent.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 20:16, 24 Iunie 2010
Nu este nevoie sa fie prezent!
Aveti nevoie de o copie a CI fratelui.
Aveti nevoie de cartea dvs. de identitate, dovada resedinta, copie a cartii de identitate a fratelui dvs.
La iesirea din tara fratele dvs. va avea nevoie si de hotararea legalizata prin care v-a fost incredintata minora.
La intocmirea procurii nu este nevoie de prezenta fratelui.
La iesirea din Romania fratele dvs. trebuie sa prezinte si cazierul judiciar.
Informatii suplimentare gasiti aici: [ link extern ]
In pIus, afara de procura, este necesar si un extras de cazier judiciar al persoanei insotitoare, in acest caz, al fratelui dvs.
Acest subiect a fost discutat pe larg la aceasta pagina: www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
A postat si colegul dar nu aparea initial...
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din tara broasca maria broasca maria ce acte imi trebuie sa pot trimite baiatul in vizita la tatal sau in italia cu o terta persoana? Baiatul are pasaport pt ca a fost si vara trecuta acolo dar ... (vezi toată discuția)
Procura de calatorie in strainatate dumy2008tl dumy2008tl Buna , Am dorinta de a pleca in strainatate , impreuna cu fratele meu , pentru a-mi vizita tatal din Italia. Calatoria se va face cu avionul. Ideea este ca ... (vezi toată discuția)