avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modul de salarizare pentru secretar inv. preuniversitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modul de salarizare pentru secretar inv. preuniversitar

Sunt secretar IA la o scoala generala. Pana in iulie 2009 am fost incadrata cu studii medii, ulterior obtinand examenul de licenta. In luna septembrie 2009 , in urma adeverintei de la facultate de obtinere a licentei, am fost incadrata cu studii superioare insa cu conditia ca marirea de salariu sa nu depaseasca 20%. Datorita acestui lucru a trebuit sa cobor 2 treapte inferioare, anume de secretar II cu studii superioare. Legea spunea ca dupa 6 luni se poate reveni la treapta avuta anterior obtinerii licentei, adica la secretar cu studii superioare IA. Intrebarea mea este daca acest lucru se considera promovare sau este un drept al meu si anume acela de a fi platita in continuare la treapata la care ajunsesem de-a lungul anilor (secretar IA):(.

Alte discuții în legătură

Incadrare functie oanastepan oanastepan Buna,tuturor! Intrebarea este: pot incadra un student pe o functie care necesita studii superioare (cf COR)?In baza carui temei legal? Ma ajuta o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)