avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare functie

Buna,tuturor!
Intrebarea este: pot incadra un student pe o functie care necesita studii superioare (cf COR)?In baza carui temei legal? Ma ajuta o adeverinta de la scoala pentru a motiva ca acesta este in curs de finalizare a studiilor?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:32, 18 Februarie 2010
Nu se poate angaja o persoana fara studii superioare pe o functie care necesita studii superioare.Adeverinta nu va ajuta la nimic.
Finalizarea studiilor are loc dupa sustinerea si promovarea licentei.
Diana
Cat este inca student nu poate ocupa decat functii ptr studii medii.
La sfarsitul facultatii, pe baza adeverintei care atesta ca a promovat examenul de licenta, il puteti angaja pe functie studii superioare.

Finalizarea are loc odata cu sustinerea si promovarea examenului de licenta.
Pana atunci este.... cu studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)
Modul de salarizare pentru secretar inv. preuniversitar Simona Panait Simona Panait Sunt secretar IA la o scoala generala. Pana in iulie 2009 am fost incadrata cu studii medii, ulterior obtinand examenul de licenta. In luna septembrie 2009 , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am absolvit facultatea de automatica si calculatoare ... Ieeara Ieeara Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare in 2015 fara a-mi sustine examenul de licienta. Recent mi-am schimbat locul de munca si am ... (vezi toată discuția)