avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penaitati aplicate fraudulos la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penaitati aplicate fraudulos la plata intretinerii

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am lipsit din tara timp de un an.La intoarcerea acasa pe lista afisata la intretinere la bloc aveam urmatoarea suma..2100 lei.Mentionez ca in apartamentul meu nu a locuit nimeni,nu au fost consumuri de nici un fel ,a fost debransat si de la reteaua de termoficare,la cererea mea.Pe listele de plata apare lunar suma de 45 lei cheltuieli comune.Administratorul mi-a spus ca suma de 2100 lei rezulta din acumularea penalitatilor timp de 365 zile. Insumate cheltuielile mele pe un an adica 45*12 luni =540 lei>De aici si pina la fabuloasa suma de 2100 lei cum se poate ajunge??Ce metoda se aplica la calculul penalitatilor?App. am achitat 1800 lei si acum mai amde plata inca 1700 restante....Va rog mult explicati-mi cum s-a ajuns la o astfel de suma? X-(:(
:offtopic:@dreams,
Va rog sa nu mai preluati cu citat postarile anterioare. Discutati, purtati un dialog ca si cum ati fi fata in fata cu noi si nu repetati mereu ceea ce spun partenerii de dialog.
Multumesc ptr indrumare @adriantot. / Acum o ora am intampinat o noua problema legata de presedinte.....veneam acasa cu sotul meu de la cumparaturi,sotul l-a abordat pe strada in fata scarii....presedintele l-a facut prost si i-a spus sa se duca dracului....sa nu-l mai luam noi la intrebari .Luni vom merge la politie sa depunem plingere impotriva lui...altceva chiar nu mai avem ce face.Suntem consternati de ceea ce se intampla......no comment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari la asociatia de proprietari camelia_neacsu camelia_neacsu Vreau sa stiu daca este corect ca penalizarea de la restanta de plata a cotelor de intretinere sa fie mai mare ca datoria (restanta ).Exemplu datoria 1.700 lei ... (vezi toată discuția)
Liste de plata la asociatie ContSters205948 ContSters205948 MI se baga penalizari,PE LISTA DE PLATA APARE CA SE BAGA PENALIZARI DE 0,2 IN CONFORMITATE CU LEGEA NR 114,ART 31 SI o.u.g - PUBLICATE PE DATA DE 07 SEPT ... (vezi toată discuția)
Penalizari la cotele de intretinere UAN69 UAN69 ESTE CORECT SA TI SE PUNA PENALIZARE DE 31,90% LA INTARZIEREA PLATII CHELTUIELILOR DE INTRETINERE ? #-o (vezi toată discuția)