avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenirea

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire...Acum mult timp bunicul meu s-a casatorit cu bunica mea, care avea o fata, dupa casatorie bunicul cu bunica l-au facut pe tata...bunica a murit...acum dupa 2 ani si tata a murit....:(( si vreau sa stiu cat este partea noastra (a mea si a lu fratelui meu), apropo parintii nostri sunt despartiti.
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 19:33, 26 Iunie 2010
1/4 bunicu' si restul, fiecare din copii 1/2 din avere
1/2 are fata bunicii dupa ce scadeti ce are bunicu
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
ContSters152027, utilizator
ok, multumesc mult
eu imi pun problema dupa ce moare bunicul cum se va impartii apartamentul: cat ii revine fetei din partea bunicii si cat ne revine noua, mie si fratelui meu, dar fata vitrega are si ea 2 fete
o cotesti:O
daca nu mai aveti si alte noutati...noi suntem pe faza..
din doi copii acum sunteti trei..adica unul vitreg
succesiunile le dezbateti in ordinea decesului..
in rest copilul buniclui ia 100%, fiind singurul mostenitor din cota de1/4 lasata de bunica
plus cota ce i se cuvine de la bunica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Alina50 Alina50 Buna seara, Am o nelamurire,Tatal meu a decedat in noiembrie,(avand doi copii si sotie) el avand o Sora dar si un frate vitreg de pe Tata,fratele vitreg si ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune salutare tuturor! am nevoie de un mic sfat din partea voastra ... deliaena1402 deliaena1402 Salutare tuturor! Am nevoie de un mic sfat din partea voastra si sper sa ma puteti ajuta! Mama a decedat acum 16 ani si tata acum 7 ani. Din pacate, in ... (vezi toată discuția)