avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reguli amplasament anexe animale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reguli amplasament anexe animale

va salut .as dori daca poate cineva sa ma ajute cu raspunsul la urmatoarea intrebare.. anexa de animale a vecinilor mei se afla in fata casei mele ,care va dati seama creaza un mare dinscofort datoria mirosurilor ce provin de la aceste anexe,eu incerc sa rezolv problema pe cale amiabila,in cazul in care nu se poate ,ce pot face pe cale legala .VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 12:36, 27 Iunie 2010
Ordin nr. 536 din 23/06/1997
pentru aprobarea Normelor de igienă şi a recomandărilor privind mediul de viaţă al populaţiei
Publicat în Monitorul Oficial nr. 140 din 03/07/1997
ANEXÃ

NORME DE IGIENÃ ªI RECOMANDÃRI
privind mediul de viaţă al populaţiei
CAPITOLUL I
Norme de igienă referitoare la zonele de locuit

Art. 16. - Adăposturile pentru creşterea animalelor în curţile persoanelor particulare (de cel mult 5 capete porcine şi 5 capete bovine) se amplasează la cel puţin 10 m de cea mai apropiată locuinţă învecinată şi se exploatează astfel încât să nu producă poluarea mediului sau disconfort vecinilor"...
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
doina_manuela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cred ca o iau razna! ovidiu v. ovidiu v. Am reusit sa-mi fac casuta mea de vis,cum mi-am dorit,departe de praful si zgomotul din zonele aglomerate din oras,cu gazon,piscina ,flori si tot ce poate fi ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)