avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inca un geam..si delimitare balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inca un geam..si delimitare balcon

buna ziua,am doua interbari la care doresc sa ma ajutati daca stiti raspunsurile
1. daca doresc sa mai fac inca un geam la camera am nevoie de ceva aprobari?
2. doresc delimitarea balconului, deoarece constructorul nu a facut acest lucru.deci repet vreau doar sal delimitez de cel al vecinului,nu sal inchid complet , se poate sau trebuie sa obtin aprobari ptrt asta?
mulumiri anticipat celor care o sazimi raspunda
Am sa va spun cum sa intamplat pe larg:-blocul a fost construit pe un teren privat care are o suprafata totala de 1217 mp.
blocul are 2 etaje ,24 apartamente in total,doar 2 etaje sa permis fiindca se afla intre vile , si sa nu fie mai inalt.
la aprtamentele 1,2,3,4,5 de la parter nu lea facut balcon si lea promis ca le da terenul din spatele blocului care mai are de la perete 5 m pana unde se termina terenul !!
problema mea este urmatoarea : repectivii la data inscrierii in asociatie nu aveau acte pe acel teren, la cota parte parti teren 23 din 24 de apartamente aveau 20 mp, iar unul avea 757mp . Ei aici este magaria , cel care a vandut blocul nu neas spus ca cei 757 vrea sai imparta la cele 5 aprtamente deoarece ei nu au balcon si o sa fie treneul din spatele blocului, dar eu stau si ma gandesc cum le da lor teren in partea asta de bloc(fara sa lase o cale de acces ptr toti locatarii) cand cel care avea trecut cei 757 mp sta in cealalta aripa a blocului, blocul fiind in forma de L.?
oricum la primarie sunt majortitatea rude cu cel care a construit blocul(acesta fiind un om de afceri multimlionar in euro)
va multumsec ca ati avut rabdare si ma scuzati ca am fost atat de pisalog:)
sanatate!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe balcon Bonix Bonix Am primit de la Primarie o adresa prin care mi se aduce la cunostinta ca in baza unei HCL din 31.10.2007 `` s-a revenit la plata taxei pentru balcon``. Mi se ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun w_v_w_v w_v_w_v Buna ziua In blocul unde locuiesc exista 3 scari unite.si 2 etaje fiecare. Primele 2 sunt in linie drepta iar cea de-a 3 scara este unita de cea de-a 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot demola balcoanele ilegale ale vecinilor ? DeduMar DeduMar Buna ziua! Blocul în care locuiesc, face unghi de 90* cu blocul alăturat iar în spatele blocurilor vecinii de la parter și-au închis de mai mulți ani ... (vezi toată discuția)