avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decaderea Drepturilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decaderea Drepturilor

Sunt divortata de 6 luni si am o fetita de 12 ani.copilul imi e dat mie in intretinere.De cate ori vine de la tatal ei vine plangand pentru ca el o influenteaza negativ asupra mea si-i spune vorbe foarte urate la adresa mea. Ce pot sa fac in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: dan_viorica , utilizator 21:13, 27 Iunie 2010
Tatal are stabilit un program de vizita de catre instanta?
Da are. 1 data pe sapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizitare a copilului corimia corimia Buna seara, Am divorțat in 2012... exercitarea Autorității părintești mi-a fost încredințata mie iar tatăl are dreptul sa-și vadă copilul (de acord ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Domiciliu necunoscut al fostului sot danaru danaru Suntem divortati de 2 luni...N-am primit inca sentinta...Chiar atat dureaza?... Problema mea ar fi alta... Eu nu cunosc domiciliul sotului meu...Si mereu ... (vezi toată discuția)