avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorii la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorii la intretinere

X-( stau intrun bloc cu 80 de camere 45 %au datorii la intretinere bineinteles pe jumate i-am dat in judecata dar legislatia romaneasca nu face mai nimic,acum sa-u adunat in grupuri si spun ca sa dat o lege ce-i scutesc de plata penalitatilor si rad de noi care santem cu intretinerea la zi sa dat cumva o asemenea lege?ps noi na-m primit nici o instintare de la primarie despre asa ceva
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 20:20, 28 Iunie 2010
Cred ca inca nu a fost publicata in M. Of. Persoanele care au un venit sub 1.000 lei/membru de familie vor fi scutite de penalitati cu conditia sa achite suma de baza in termen de 1 an.
Acea lege este, de fapt, o propunere venita din partea Partidului Conservator pe fondul scaderii veniturilor si nu e altceva decat o noua tifla peste ochi data celor corecti.
De aceasta lege nu vor beneficia decat persoanele cu venituri sub 600 lei si care vor achita restantele in decurs de 12 luni.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
Armenteros, utilizator
@Armenteros
Vezi ca s-a mai discutat printr-un topic, aproape de acesta, problema......
Conditiile sunt mai avantajoase. Tre' sa aiba sub 1000 lei.
Primul in lista initiatorilor este deputatul PD-L Buda Daniel dar semnreaza si alti 41 de senatori si deputati din toate partidele. Proiectul a fost initial respins de senat si-acum a fost totusi adoptat in camera deputatilor. Trebuie sa fie promulgat de presedinte si apoi publicat in monitorul oficial.
Dati clic aici si vedeti:
[ link extern ] ...
se ajunge ca "prostii" sa plateasca la timp intretinerea si "desteptii" sa plateasca cand au chef, timp, bani sau mai stiu eu ... si uite asa, furnizorii de utilitati adauga penalizari, dupa acel an gratie restantierii scapa de penalizari, dar penalizarile de furnizori raman....CINE LE PLATESTE? tot "prostii" se pare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia juridica a aprobat modificarea l 230/2007 Duiliu Duiliu Stie cineva de avizul Comisiei Juridice cu nr. PLx 245 / 08.06.2010 si ce contine aceasta ? Aveti idee sau a mai citit cineva ca prin acest aviz se propune ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitor la penalitatiile - intretinere adriana_68 adriana_68 Sa tot vehiculat prin presa si televiziune despre penalitatiile restantierilor cum ar fi ... nu se mai aplica penalitate la suma restanta la cota de ... (vezi toată discuția)
Scutirea penalitatilor la intretinere RaDracones RaDracones SURSA: adevarul.ro brasov \"Persoanele care au datorii la întreţinere şi au venituri pe membru de familie sub 1.000 lei nu vor mai plăti penalităţi ... (vezi toată discuția)