avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot suna? santier neingradit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot suna? santier neingradit

In seara asta am avut parte de o intamplare nefericita. Am iesit cu catelusa mea afara, cum o fac in mod obisnuit. Locuiesc intr-un complex de case alineate pe o strada . In capatul caselor, de doua saptamani se construieste o casa noua, in santier deschis, fara a fi imprejmuit nimic. Langa santier,au fost aruncate intr-un sant, in iarba, cateva grilaje din fier forjat. Catelusa mea s-a accidentat foarte grav intr-unul dintre aceste grilaje. A trebuit sa o ducem la veterinar, a fost adormita si cusuta cu 10 copci mai exact la unul dintre picioruse. Intrebarea mea este, unde pot suna pentru a veni cineva sa le dea cel putin o amenda, sa verifice situatia santierului si faptul ca materialele sunt aruncate fara cap? Nu e prima data cand patim asta. Putea fi oricine altcineva, chiar si un copil, santul fiind chiar langa strada unde se joaca toti copiii de pe strada!? Multumesc, astept un raspuns.
Incercati la Primaria care a emis autorizatia de construire sau la Inspectoratul de stat in constructii. Organizand un santier aveau anumite obligatii pe care se pare ca nu le-au respectat.
inspectoratul de stat ptr constructii , garda de mediu
Am sunat la ISC si mi-au spus sa sun la primarie, la politia comunitara, ei se ocupa cu asa ceva. Am sunat la ei, am facut o sesizare, mi-au spus ca in zilele urmatoare o sa vina un inspector sa verifice santierul. Speram sa rezolvam ceva si sa fie amendati. Daca cineva mai stie cui am putea sa ne adresam nu ezitati sa ne spune-ti. Multumim
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
mony_a18, utilizator
Daca prin ridicarea acestei constructii este impietata si circulatia rutiera de pe strada,puteti sesiza telefonic politia rutiera.
Aveti de asemenea posibilitatea sa chemati martori si sa fotografiati respectivul loc si apoi sa chemati in instanta prin actiuune civila pe cei vinovati care ar urma sa fie obligati la contravaloarea ingrijirilor animalului,conf.art.998-1000 c.civ.
Daca aveti aceasta intentie pastrati chitantele de asistenta medicala si de medicatie ale animalului ranit si solicitati de la medicul veterinar o constatare cu diagnostic cu privire la starea animalului.

Alte discuții în legătură

Blocare roti autoturisme in parcari private cosminnicolae cosminnicolae Buna ziua, Sunt locatarul unui Complex Rezidential care este dotat cu parcare privata, parcare in care locatarii si-au putut achizitiona locuri de parcare. ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Abuzuri grave ale politiei!!!!! Lauraella21 Lauraella21 Va rog sa ma ajutati si sa tratati cu seriozitate aceasta problema In fapt, la data de 09.08.2011, ora 10:00-10:30, am fost ridicata de catre 2 echipaje de ... (vezi toată discuția)