avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendare loviri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendare loviri si alte violente

pentru loviri si alte violente pedeapsa de 3 luni cu suspendare si 3000 lei despagubiri morale si 300 lei despagubiri materiale poate fi considerata o pedeapsa exagerata sau o pedeapsa minima?

va intreb dearece am facut recurs si nu stiu ce s ar putea intampla .

Cel mai recent răspuns: cercetasa , utilizator 16:25, 29 Iunie 2010
Citatie veti primi probabil in luna iulie.Daca se repinge recursul alta cale ordinara de atac nu mai exista.
Dupa recurs se mai pot formual cai extraordoanre de atac - contestatie
in anualre sau rrevizuire, daca ,bineinteles sunt indeplinite conditiile
legale.
va multumesc pentru raspunsuri.

pe latura civila ce presupune sa deschid un nou proces civil de data asta pentru despagubiri?

si ar fi sanse sa scada despagubirile ????

putine detalii va rog ca sa stiu cum pun problema la d. avocat
Nu este necesar sa deschideti un alt proces pe latura civila. Problema despagubirilor va fi rezolvata de instanta de recurs. Avocatu dvs. ar fi trebuit sa va puna in tema cu privire la aceste aspecte.
Toata bune si frumoase cu un singur amendament ,daca nu formuleaza recursuri,care vor fi considerate fondate de instanta de recurs,celalalte parti din litigiu si/sau parchetul

Alte discuții în legătură

Recurs penal cercetasa cercetasa de obicei la recursul la tribunal se mentine aceeasi solutie data de judecatorie???? (vezi toată discuția)
Violarea de domiciliu cipriang4s cipriang4s buna seara! am fost lovit si eu si sotia in curte la mama de 2 indivizi cu scanduri, eu am obtinut certificat medico legal de 6 zile si sotia de 5 zile ce pot ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cercetasa cercetasa ce sentinte s au dat in vatamare corporala cu CML 24 zile ingrijiri medicale in ce suma se pot obtine daune morale si materiale. (vezi toată discuția)