avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendare loviri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendare loviri si alte violente

pentru loviri si alte violente pedeapsa de 3 luni cu suspendare si 3000 lei despagubiri morale si 300 lei despagubiri materiale poate fi considerata o pedeapsa exagerata sau o pedeapsa minima?

va intreb dearece am facut recurs si nu stiu ce s ar putea intampla .

Cel mai recent răspuns: cercetasa , utilizator 16:25, 29 Iunie 2010
Actiunea civila presupune plata taxei judiciare de timbru.Cea alaturata celei penale e scutita de aceasta taxa.
am avut 2 situatii similare dar era si cu amenintare +loviri si alte violente, agresorul a folosit ul livier de 65 cm ....in final NUP , caz rezolvat.+ 300 ron amenda.''Mu se considera un pericol social''

Asta inseamna ca la dvs ...e exagerat.
va multumesc pentru raspunsuri.

stiti care este ironia ca partea vatamata are martori mincinosi care au fost credibili in fata instantei.

acesti martori nu au fost la fata locului sa vada bataia

mai sunt si cumetri cu partea vatamata

avocata mea nu a putut demonstra ca acestia mint

eu nu stiu ce sa fac cum sa fac sa demonstrez acest lucru?????????????

cai extraordinare de atac- contestatie in anulare sau revizuire

ce conditii legale tb. indeplinite eu sunt inculpat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs penal cercetasa cercetasa de obicei la recursul la tribunal se mentine aceeasi solutie data de judecatorie???? (vezi toată discuția)
Violarea de domiciliu cipriang4s cipriang4s buna seara! am fost lovit si eu si sotia in curte la mama de 2 indivizi cu scanduri, eu am obtinut certificat medico legal de 6 zile si sotia de 5 zile ce pot ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cercetasa cercetasa ce sentinte s au dat in vatamare corporala cu CML 24 zile ingrijiri medicale in ce suma se pot obtine daune morale si materiale. (vezi toată discuția)