avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... clauze abuzive : reziliere sau nulitate contract cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

clauze abuzive : reziliere sau nulitate contract cu executare succesiva

In cursul anului 2008 asociatia de proprietari incheie un contract de prestari servicii intretinere ascensor cu SC.... firma autorizata. Contractul semnat mai mult fortata de imprejurari cu SC contine o multitudine de clauze abuzive care incalca L193/2000.
Cerem rezilierea contractului cu privire la clauzele abuzive sau constatarea nulitatii clauzelor abuzive si implicit al contractului in masura in care acesta nu isi poate continua desf.?
Cel mai recent răspuns: stagiara , utilizator 15:51, 28 Iunie 2010
Nulitatea motivat de faptul ca acestea dateaza de la data incheierii contractului si sunt prevazute de acesta.Rezilierea o puteti cere pentru neindeplinirea obligatiilor din partea lor.
Tocmai asta e. Nu poate fi vb de o neindeplinire a oblig. intrucut Sc face revizii in baza contr. si a clauzelor abuzive.
Deci ramane nulitatea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract comercial ma intereseaza jurisprudenta privind admiterea unei actiuni in constatare si anulare clauza abuziva in contract. speta sau indicare sursa de gasire ... (vezi toată discuția)
Contract cu executare succesiva teodor_king teodor_king De la ce data produce efecte nulitatea unui contract cu executare succesiva? (vezi toată discuția)